Audrey and Tom

Audrey and Tom

29 January 2010

Eerste schooldag




Thomas had dinsdag zijn eerste dag in het eerste leerjaar. Hij vond het heel spannend en was ook wel een beetje bang. Gelukkig was de juf van vorig jaar de kindjes aan het opwachten bij de deur van het eerste leerjaar voor een knuffel en om hen wat moed in te spreken.
Bij thuiskomst wist hij ons te vertellen dat het niet zo erg was als hij had verwacht. Maar hij had wel een zware job. Oei, "nu al huiswerk?", vroeg ik. Neen, dus, maar hij was wel door de juf aangesteld als klasleider van de jongens. Geen idee wat dat inhoudt; ik veronderstel dat hij de eerste in de rij moet staan ed.

Gisteren hadden Audrey en ik dan ook onze eerste dag samen thuis. Een goede gelegenheid om wat fotootjes te nemen van onze kleine meid die morgen 4 maanden oud is. Ze begint nu (eindelijk!) speelgoedjes vast te grijpen, iets wat Thomas al op 2 maanden deed. Aan de andere kant draait ze zich al heel goed en vaak om ( vanop haar buik naar haar rug en omgekeerd) en dat deed Thomas maar op 5 maanden. Zo zijn ze dus allemaal anders...

No comments: