Audrey and Tom

Audrey and Tom

18 June 2010

Thomas had gisteren athletiek-wedstrijd op school. Ik vind het vreselijk dat die kleine mannekes al moeten competitie doen, maar zo zijn de scholen hier nu eenmaal ingesteld!

Bij ver-springen was hij veruit de beste en hij sprong dan ook ongelooflijk ver!

Hoogspringen heeft hij hier twee weken lang dagelijks geoefend en het had duidelijk een goed resultaat. Qua techniek was Thomas zowat de enige die wist wat hij deed. Dankzij meerdere diskwalificaties van andere jongens die zich al veel te lang hadden moeten serieus houden, en dankzij een belachelijk lage paal (volgens Thomas), was hij ook bij het hoogspringen kampioen.


Audrey vond het ook heel leuk om haar broer in actie te zien. Ze begint serieus te babbelen of brabbelen, en haar lievelingswoord is 'brother'. Ik hoor alleen 'brow wow', maar Thomas is ervan overtuigd dat het 'brother' is! Op het ogenblik speelt ze het lieft met boeken. Ze was altijd heel triestig als Thomas moest lezen en het bleek dat ze ook gewoon wou lezen. Ze kan heel serieus naar de boekjes kijken en ik verwacht elk moment dat ze haar les gaat opzeggen!

No comments: