Audrey and Tom

Audrey and Tom

01 June 2012

Een drukke week

De laatste week van de herfst was hier ongelooflijk druk! Thomas had zijn laatste trials gisteren en vandaag voor het voetbal-team van zijn school. 28 jongens vochten (of voetbalden) voor 8 plaatsen in het team. Gisteren werd de groep al gehalveerd en hij was er nog bij!!!! We waren dus heel gelukkig, maar ook een beetje voorzichtig, want vandaag moesten er nog 6 afvallen. Ik was dus een heel klein beetje nerveus toen ik hem vanmiddag ging halen, maar het nieuws was goed en hij mag nu alle dagen trainen en inter-school matchen spelen!

Woensdag had hij zijn eerste examen in Indonesisch en dinsdag hebben we hier 's avonds serieus wat gestudeerd. We kennen nu al onze kleuren, nummers en dieren!

Vandaag moest hij een hele lange tekst lezen op de Assembly (wekelijkse school-bijeenkomst) en hij heeft dat heel goed gedaan. En hij heeft ook zijn 'verkiezings-speech' moeten lezen. Met de belofte van dagelijkse spellingstesten, hoopt hij verkozen te worden tot klasleider! Ik weet niet of dat ZO populair gaat zijn bij de andere kinderen, maar hij is tenminste eerlijk.

Audrey zit nog altijd met een longontsteking die maar niet wilt verdwijnen, doordat haar asthma haar luchtwegen vernauwt. Ze neemt nu serieuse medicamenten en hopelijk kan ze weldra stoppen met hoesten en kan ze terug gaan turnen. Ondertussen danst ze thuis elke dag.
The White Blizzards: l-r: Maarten, Harry, Riley;
 onder l-r: Thomas, Mitchil en Samantha


Vandaag begon de winter en we hebben het gevoeld - dus hebben we besloten van dit weekend NIET naar Toowoomba te gaan; pas volgende week naar het beloofde circus te trekken en hopelijk allemaal wat te rusten.
Hier een foto in de nieuwe White Blizzard's t-shirts, zijn team van de vrijdag indoor-voetbal.
De nieuwe shirts





No comments: