Audrey and Tom

Audrey and Tom

28 April 2013

Voetballen

Thomas zijn hobbies houden ons hier nog altijd druk bezig; zo zijn we (bijna) elke dag op de baan voor de voetbal: vrijdag blijft hij zaalvoetbal spelen bij zijn vriendenploegje 'The White Blizzards' en hoewel Alan en ik allebei vonden dat er al genoeg gevoetbald wordt en het misschien leuk zou zijn om de vrijdagnamiddag gewoon naar huis te gaan na school, heeft hij toch besloten om het nog een seizoen te doen. Zaterdagmorgend of -middag is het match voor zijn buiten-team 'Willowburn', Hij speelt (als jongste, want hij is nog maar 9) bij de Under10s, the Currawongs. Na een ongelooflijke start aan het seizoen vorige week (11-0, of 12 we waren de tel wat kwijt) ziet hij dat helemaal zitten.  Zondagen zullen binnenkort gevuld zijn met 'carnivals', ganse dagen voetballen tegen verschillende teams. Hij speelt voor SouthWest Queensland en maandagavond hebben zij skills-training. Dinsdag is zijn 'dag af'! En woensdag wordt er deze term gezwommen, want het Futsal-seizoen is voor eventjes gedaan. Donderdag is het training voor Willowburn.
Volgende week woensdag zijn er trials op school voor het St-Anthony's team en als hij in de ploeg geraakt, wilt dat zeggen, meer training, maar dan wel op school tijdens de pauzes en dan moeten wij niet mee!

Audrey vindt de voetbal ook wel leuk en kan al redelijk (voor een 3-jarige) dribbelen en shotten. Gisteren is ze met mij naar een Wiggles-concert gegaan en ondanks het feit dat ze geen super-fan is (haar broer was dat wel) vond ze het de max en heeft ze veel gezongen en gedanst!

No comments: